Termeni si conditii de utilizare site

COPYRIGHT

Toate marcile comerciale si marcile inregistrate prezentate in acest site apartin proprietarilor respectivi. Societatea Dentara Romana  si toate simbolurile si sloganele aferente sunt marci ale Societatii Dentara Romana, incheiere civila 4877/23.07.2009, CUI 26024070, cu adresa P-ta Stefan Cel Mare nr. 4, ap. 52, Cluj-Napoca  , denumit in continuare SDR.

Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu autorizarea prealabila a SDR. Drepturile de autor asupra acestui site sunt rezervate in intregime de SDR si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea SDR, incluzand designul, elementele distinctive ale site-ului, continutul site-ului, impreună cu orice elemente grafice asociate acestora apartin SDR. Orice folosire ilegala a acestor materiale, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a SDR.

Acest site poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea SDR, ca de exemplu nume, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Aceste materiale pot include articole, date, informatii, imagini, grafica, muzica, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a acestor materiale este strict interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a respectivilor terti proprietari.

Acest site, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat sau exploatat in orice fel în scop comercial fara acordul expres scris al SDR.

CONDITII DE UTILIZARE

Utilizare:

Accesul la acest site de internet, precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate.

Excluderea garantiei si limitarea raspunderii:

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate cu scop de informare generala. SDR nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau gradul de utilitate sau calitatea materialelor cuprinse sau a informatiilor furnizate prin acest site; disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; rezultatele ce s-ar putea obtine prin utilizarea acestui site. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui site sunteti de acord sa nu faceti responsabile SDR si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui site, sau ale caror materiale apar in acest site, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor conţinute in acest site.

Siteul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzand dar nelimitandu-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decat cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei romanesti aplicabile acestui acord.

Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Limitarea raspunderii se aplica in cazul intreruperii contractului, contraventiilor nelegate de contract, neglijentei sau in orice alta cauză de actiune in justitie.

SDR sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata in crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi in nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzand dar nelimitandu-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentare, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica intregului continut al acestui site.

Pe langa termenii descrisi mai sus, SDR nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta. SDR isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.